Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Λοιπόν, απλά τα πράγματα, μπαίνεις στην σελίδα ΗΔΙΚΑ και ακολουθείς τις οδηγίες που θα σε βγάλουν στην πλατφόρμα της αίτησης. Οκ μέχρι εδώ. Εάν το δικαιούσαι βλέπεις αμέσως την έγκριση και είσαι οκ, περιμένεις να ενεργοποιηθεί στον λογαριασμό του ηλεκτρικού σου. Εάν έχεις διαφορετικό προμηθευτή από την ΔΕΗ , καλό είναι για παν ενδεχόμενο να τους ενημερώσεις με ένα μέιλ πως πλέον είσαι δικαιούχος κοινωνικου τιμολογίου. Να ξέρεις πως μέχρι να ενημερώσει η ΔΕΔΗΕ, δεν θα δεις στον επόμενο λογαριασμό σου την έκπτωση, αλλά θα την πάρεις αναδρομικά.
Τώρα, στο θέμα του νερού, εγώ που πήγα μου ζητήθηκε όχι η απόφαση για το κοινωνικό τιμολόγιο ούτε η απόφαση της πρόνοιας για το ΚΕΑ, αλλά η αίτηση που έκανα για το κοινωνικό τιμολόγιο στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ. Η 4σέλιδη αίτηση παρακαλώ!
Στην ΕΥΑΘ της Καμάρας (Θεσσαλονίκη) εάν παρατηρήσετε και το ζητήσετε και ευγενικά, σας δίνεται η δυνατότητα να στείλετε με μειλ κάποιο χαρτί εάν σας λείπει για να μην ξανακατεβαίνετε προς τα κει. Εγώ τουλάχιστον είδα χαρτάκια με το μειλ της υπαλλήλου και της ζήτησα να στείλω ηλεκτρονικά την αίτηση. Καλό όμως είναι να το κάνετε αν όχι την ίδια ημέρα, τουλάχιστον την επόμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε να αφήσετε το σχόλιό σας έτσι ώστε να διορθώσουμε κάτι που έχετε αντιληφθεί πως έχει αλλάξει!