Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί καλαμαριάς- εγγραφές 2016-2017

Η ενημέρωσή αυτή αφορά τις εγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Καλαμαριάς, δε ξέρω τί συμβαίνει με τους υπόλοιπους δήμους!
Όσον αφορά τους παιδικούς σταθμούς :
Ασχέτως με το τί κυκλοφορεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, για τους παιδικούς του δήμου Καλαμαριάς μπορείτε απο χθες 25/8 εως και 31/8 να πηγαίνετε στο κτίριο ΔΟΠΑ - ΑΠΗ (Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Καλαμαριάς) το οποίο βρίσκεται Εθνικής Αντιστάσεως & Ικάρων γωνία (στο Φοίνικα, ένας δρόμος δεξιά πριν τη στροφή του jumbo - ερχόμενη απο καλαμαριά προς αεροδρόμιο) (προσοχή ο δρόμος ανεβαίνει προς την εθνικής αντιστάσεως και είναι μονόδρομος), να προσέρχεστε λοιπόν σε αυτό το κτίριο 08:00 - 14:00 με εκτυπωμένο το voucher και την ταυτότητά σας μόνο και να κάνετε εγγραφή στους παιδικούς σταθμούς. Σας παραθέτω και το ακριβές κείμενο :

Ανακοίνωση των παιδικών σταθμών του ΔΟΠΑ & ΑΠΗ Καλαμαριάς
Από την Πέμπτη 25 Αυγούστου έως και 31 Αυγούστου κατά τις ώρες 08.00 έως 14.00, στα γραφεία Διοίκησης του «Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων» του Δήμου Καλαμαριάς (Εθν.Αντίστασης και Ικάρων) θα μπορούν να προσέρχονται οι ωφελούμενοι γονείς της επιχορηγούμενης δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της ΕΕΤΑΑ» προκειμένου να υπογράψουν τις σχετικές συμβάσεις, αμέσως δηλαδή μετά την ανάρτηση από την ΕΕΤΑΑ την Τετάρτη, 24 Αυγούστου ενός μη δεσμευτικού καταλόγου μοριοδότησης των δικαιούχων.
Οι ωφελούμενες-οι προσκομίζουν το Voucher, και την αστυνομική ταυτότητα.
Από την 1η Σεπτεμβρίου 2016, όλοι οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργούν καθημερινά, καθώς ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά

Όσον αφορά τους βρεφονηπιακούς πρέπει να πάτε απο 30-31/8 και 1/9 για εγγραφή στον παιδικό σταθμό "το πρώτο μου σχολείο" που βρίσκεται Καλαβρύτων 17. Βρίσκεται στην Ανδριανουπόλεως πίσω απο τα είδη μπάνιου Γεωργιάδης. (στάση κρικέλα με το 2 - 3 )Με τα δικαιολογητικά δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα, θα δούμε.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε να αφήσετε το σχόλιό σας έτσι ώστε να διορθώσουμε κάτι που έχετε αντιληφθεί πως έχει αλλάξει!