Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης - τί κάνουμε εαν κάποτε ήμασταν φιλοξενούμενοι και τώρα όχι!

Και ναι....έφτασε η ώρα που δικαιούμαστε κι εμείς δυστυχώς αυτό το επίδομα όντας άνεργοι....κλαψ κλαψ….
Κι όμως, κάποια στιγμή μέχρι να μπούμε στο σπίτι μας, μέναμε με τα πεθερικά μου και αυτό φαινότανε φυσικά στην εφορία.....άρα φιλοξενούμενοι! Τώρα που μετακομίσαμε επιτέλους στο δικό μας σπιτάκι, και ακόμα δεν έχει προλάβει να υπάρξει Ε1 με την νέα διέυθυνση κλπ, έχουμε το εξής κόλλημα! Όταν κάνω την αίτηση για ΚΕΑ με σταματάει το σύστημα διοτι με βλέπει ως φιλοξενούμενη......ωεω! Και με παραπέμπει στον δήμο! 1ο φάουλ (για Θεσσαλονίκη τουλάχιστον) όχι στον δήμο αλλά στην πρόνοια πρέπει να απευθυνθούμε! 
Και πώς αποδεικνύουμε την νέα μας διεύθυνση και ότι δεν φιλοξενούμαστε? Λοιπόν, λογαριασμό ΔΕΚΟ στο ονοματάκι μας με την νέα μας διεύθυνση και έντυπο συννέναισης από όλα τα μέλη που ζουν στο νοικοκυριό! Τα ενήλικα δλδ…. Και κάτι που να αποδεικνύει ότι το σπίτι το νοικιάζουμε ή μας ανήκει, δηλαδή μισθωτήριο συμβόλαιο ή συμβόλαιο κτήσης σπιτιού. 
Εγώ χρειάστηκα αυτά γιατί τα υπόλοιπα στοιχεία τα είχα ήδη υποβάλλει στην ηλεκτρονική αίτηση οπότε ήμουν κομπλέ. Και προσοχή να δώσετε τον σωστό ibank!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε να αφήσετε το σχόλιό σας έτσι ώστε να διορθώσουμε κάτι που έχετε αντιληφθεί πως έχει αλλάξει!