Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Διεκδίκηση εξόδων κηδείας

Εδώ αναφέρομαι συγκεκριμένα σε συνταξιούχο του δημοσίου αλλά η διαδικασία ειναι ίδια όσο μιλάμε για εοππυ  πλέον οπότε. ..
Για να διεκδικήσετε τα έξοδα κηδείας θέλετε

  • τιμολόγια από γραφείο κηδειών και νεκροταφείο, 
  • πιστοποιητικό θανάτου, 
  • διαγραφή βιβλιαρίου ασφαλισμένου, 
  • πιστοποιητικό διαγραφής από το Γενικό λογιστήριο του Κράτους τμήμα συντάξεων
  •  και φωτοτυπία πρώτης σελίδας βιβλιαρίου Εθνικής Τράπεζας . ΠΡΟΣΟΧΉ!!  Ο λογαριασμός θα πρέπει να είναι στο όνομα που έχουν κοπεί τα τιμολόγια από το γραφείο τελετών και το νεκροταφείο . Διαφορετικά θέλει εξουσιοδότηση . 

Επίσης το πιστοποιητικό διαγραφής από το Γενικό λογιστήριο του Κράτους είναι από τα πρώτα χαρτιά που ταχτοποιειτε διότι κάνει πάνω από μήνα να φτάσει στα χέρια σας!  Τώρα όσον αφορά την διαγραφή του βιβλιαρίου ασφάλισης του θανόντος , για Θεσσαλονίκη μιλώντας και για συνταξιούχο του δημοσίου αναγκαστικά πας Εοππυ Αριστοτέλους . Το τμήμα μητρώου εκεί δεινοπαθει - λίγο πολύ γνωστό σε ολους- . Εκείνο που δεν σας λέει κανείς όμως είναι πως την διαγραφή του βιβλιαρίου μπορείς να την κάνεις σε όποιο υποκατάστημα Εοππυ γουστάρεις και αφού έχεις συγκεντρώσει τα απαραίτητα μετά πας στις παροχές Αριστοτέλους και τελειώνεις μπαμ μπαμ.  Και επειδή μιλώντας από προσωπική εμπειρία μπορεί να σας το παίξουν μάγκες και να σας πουν ότι δεν γίνεται να σας εξυπηρετήσουν, θα πάτε διαβασμένοι και με τελείως αθώο ύφος θα τους απαντήσετε πως από το κεντρικό στην Αριστοτέλους σας είπαν πως μπορείτε να κάνετε την διαγραφή σε οποιοδήποτε κατάστημα ! Λυπάμαι και ντρέπομαι που το λέω αλλά δυστυχώς μόνο με αυτόν τον τρόπο κάνεις τη δουλειά σου στο αθάνατο ελληνικό δημόσιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε να αφήσετε το σχόλιό σας έτσι ώστε να διορθώσουμε κάτι που έχετε αντιληφθεί πως έχει αλλάξει!